Ταπητοκαθαριστήρια Majestic Μέτρον Άριστον

Η εταιρεία Majestic® δημιουργήθηκε από τον κ. Σκούρο Δημήτριο το έτος 1976 με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης τον ταπητοκαθαρισμό. Παρακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις έφτασε  σήμερα να είναι πρωτοπόρος σε υποδομή και εγκαταστάσεις, σε μηχανολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία. Δημιουργήθηκε έτσι ένα πρότυπο κέντρο καθαρισμού και φύλαξης ταπήτων παρέχοντας  υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η εταιρεία Μέτρον Άριστον® δημιουργήθηκε από τον κ. Σκούρο Χρήστο. Μαζί με τα ταπητοκαθαριστήρια Majestic® και με αξιόλογους άλλους συνεργάτες στον χώρο του ταπητοκαθαρισμού, αποτελούν  σήμερα έναν δυναμικό, αξιόπιστο, ισχυρό και διαρκώς διευρυνόμενο όμιλο ταπητοκαθαριστηρίων, δημιουργώντας υψηλά standarts μοναδικά για τα Ελληνικά δεδομένα.

 Οι κύριες παροχές υπηρεσιών που προσφέρουν τα ταπητοκαθαριστήρια του ομίλου μας είναι:

Ο καθαρισμός (πλύσιμο ταπήτων για χειροποίητα - μεταξωτά Guy Laroche, Nein, περσικά χαλιά, όπως και πλύσιμο χαλιών μηχανής).

Η φύλαξη (χαλιών, μοκετών, φλοκατών, χειροποίητων ταπήτων, παπλωμάτων, κουβερτών) σε ιδανικές συνθήκες

οι επι τόπου καθαρισμοί (σαλονιών, μοκετών, χαλιών μηχανής όπως επίσης και χειροποίητων ταπήτων με ευαίσθητα χρώματα).

 

Δίκτυο καταστημάτων ταπητοκαθαριστηρίων

 


 Προδιαγραφές
 

Τα ταπητοκαθαριστήρια του ομίλου μας, διαθέτουν προδιαγραφές που διασφαλίζουν τον σωστό καθαρισμό και φύλαξη των χαλιών σας. Ο όμιλος μας από το ξεκίνημα του μέχρι και σήμερα, επενδύει σε νέες τεχνολογίες, στοχεύοντας πάντα στην διαρκή βελτίωση των ήδη υψηλής ποιότητας υπηρεσιών του.