Καθαρισμός Χαλιών

Βιομηχανικός καθαρισμός χαλιών

Το πλύσιμο των χαλιών, μοκετών, φλοκάτων γίνεται στον χώρο μας από εξειδικευμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό. Από απλά μηχανοποίητα χαλιά με ανεξίτηλα χρώματα μέχρι τάπητες με ευαίσθητα χρώματα και φυτικές βαφές, όπως χειροποίητα Guy Laroche - Nein, αλλά και μεταξωτά, εγγυόμαστε για το ποιοτικό βιομηχανικό πλύσιμο τους. 

Βιολογικό πλύσιμο: Τα βιολογικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται αλλά και οι χώροι υγιεινής μας εγγυώνται ένα αποτέλεσμα καθαριότητας μακριά από ακάρεα και μικροοργανισμούς βλαβερούς για τον οργανισμό μας.

Βιομηχανικό πλύσιμο: Το πλύσιμο των ταπήτων γίνεται με ταυτότητα! Αυτό σημαίνει ότι το κάθε χαλί, μοκέτα, κ.λπ. αντιμετωπίζεται μεμονωμένα μέσα στην παραγωγική γραμμή του καθαρισμού. Αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λεκές όπως κρασί ή μελάνι ή κάτι άλλο, δίνεται μεμονωμένα βάρος εκεί, έως ότου να επανέλθει στην δυνατότερη καλύτερη αρχική του κατάσταση. Ο τελευταίας τεχνολογίας βιομηχανικός μας εξοπλισμός, μας δίνει την δυνατότητα εύκολα, αλλά και γρήγορα να είμαστε αποτελεσματικοί και να σας παρέχουμε πάντα πρώτης ποιότητας υπηρεσίες.

Στεγνό καθάρισμα: Κάποια πολύ ευαίσθητα χαλιά με φυτικές βαφές, ίνες μεταξιού κ.α., υποβάλλονται σε στεγνό καθαρισμό (dry cleaning). Μέθοδος που καθαρίζει, απολυμαίνει και διατηρεί τα "πολύτιμα συστατικά" του χαλιού σας ακέραια και αμετάβλητα για χρόνια.

  • Καθαρισμός & επιστροφή (άμεση παράδοση) σε πολύ χαμηλότερη τιμή
  • Μετά το πλύσιμο τα χαλιά σας είναι απαλλαγμένα από μικροοργανισμούς, μύκητες, μικρόβια και ακάρεα, με πιστοποιημένες προδιαγραφές υγιεινής που σας διασφαλίζουν...
  • Όλα τα είδη υπόκεινται σε βιολογικό καθαρισμό