Η Εταιρεία

Η εταιρεία Majestic® δημιουργήθηκε από τον κ. Σκούρο Δημήτριο το έτος 1976 με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης τον ταπητοκαθαρισμό. Παρακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις έφτασε σήμερα να είναι πρωτοπόρος σε υποδομή και εγκαταστάσεις, σε μηχανολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία. Δημιουργήθηκε έτσι ένα πρότυπο κέντρο καθαρισμού και φύλαξης ταπήτων παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η εταιρεία Μέτρον Άριστον® δημιουργήθηκε από τον κ. Σκούρο Χρήστο. Μαζί με τα ταπητοκαθαριστήρια Majestic® και με αξιόλογους άλλους συνεργάτες στον χώρο του ταπητοκαθαρισμού, αποτελούν σήμερα έναν δυναμικό, αξιόπιστο, ισχυρό και διαρκώς διευρυνόμενο όμιλο ταπητοκαθαριστηρίων, δημιουργώντας υψηλά standarts μοναδικά για τα Ελληνικά δεδομένα.

Τα ταπητοκαθαριστήρια του ομίλου μας, διαθέτουν προδιαγραφές που διασφαλίζουν τον σωστό καθαρισμό και φύλαξη των χαλιών σας. Ο όμιλος μας από το ξεκίνημα του μέχρι και σήμερα, επενδύει σε νέες τεχνολογίες, στοχεύοντας πάντα στην διαρκή βελτίωση των ήδη υψηλής ποιότητας υπηρεσιών του.

Προδιαγραφές που σας... Διασφαλίζουν!

Τα ταπητοκαθαριστήρια του ομίλου μας, διαθέτουν προδιαγραφές που διασφαλίζουν τον σωστό καθαρισμό και φύλαξη των χαλιών σας. Κάθε χαλί, τάπητας, μοκέτα, χειροποίητα κιλίμια, φλοκάτες και άλλα προϊόντα που αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και φύλαξη στον χώρο μας διαθέτουν ασφαλιστική κάλυψη.

Προδιαγραφές Υγιεινής: Α5α/533

Άδεια Εγκατάστασης: Υπουργείο Βιομηχανίας

Άδεια Λειτουργίας: Υπουργείο Βιομηχανίας

Μέλος του Εμπορικού & Βιομ. Επιμελ. Αθηνών

Διαχείριση Ρύπων & Αποβλήτων

Περιβαλλοντολογικοί όροι: Νομαρχία ΥΠΕΧΩΔΕ

Συμβόλαιο ασφάλισης ταπήτων

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας, επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της προς όφελος του πελάτη.

Σκεπτικό μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε οικονομικές τιμές για τους πελάτες μας. Είμαστε πάντα ανοικτοί σε σχόλια και παρατηρήσεις σας, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι! Οι βασικές μας υπηρεσίες μπορεί να είναι ο καθαρισμός και η φύλαξη των χαλιών, όμως προσφέρουμε και άλλες δυνατότητες παροχής υπηρεσιών όπως τον κατ’οίκον καθαρισμό σαλονιών, μοκετών και άλλων ειδών που δύσκολα μετακινούνται στον χώρο μας κατόπιν συνεννόησης.

Ακόμα είμαστε δίπλα σας σε ότι ατυχία μπορεί να συμβεί στα πολύτιμα χαλιά σας, επισκευάζοντας ζημιές όπως λεκιάσματα, καψίματα, σκισίματα, αποχρωματισμούς, χάρη στον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που χρόνια έχουμε αποκτήσει.

Και τέλος μην ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας όλη τη διάρκεια του χρόνου έτοιμη να σας λύσει οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό πάντα με φιλική εξυπηρέτηση!