Η Εταιρεία

Η εταιρεία Majestic® δημιουργήθηκε από τον κ. Σκούρο Δημήτριο το έτος 1976 με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης τον ταπητοκαθαρισμό. Παρακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις έφτασε σήμερα να είναι πρωτοπόρος σε υποδομή και εγκαταστάσεις, σε μηχανολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία. Δημιουργήθηκε έτσι ένα πρότυπο κέντρο καθαρισμού και φύλαξης χαλιών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Η εταιρεία Μέτρον Άριστον® δημιουργήθηκε από τον κ. Σκούρο Χρήστο. Μαζί με τα ταπητοκαθαριστήρια Majestic® και με αξιόλογους άλλους συνεργάτες στον χώρο του ταπητοκαθαρισμού, αποτελούν σήμερα έναν δυναμικό, αξιόπιστο, ισχυρό και διαρκώς διευρυνόμενο όμιλο ταπητοκαθαριστηρίων, δημιουργώντας υψηλά standarts μοναδικά για τα Ελληνικά δεδομένα.
Τα ταπητοκαθαριστήρια του ομίλου μας, διαθέτουν προδιαγραφές που διασφαλίζουν τον σωστό καθαρισμό και φύλαξη των χαλιών σας. Ο όμιλος μας από το ξεκίνημα του μέχρι και σήμερα, στοχεύει πάντα στην διαρκή βελτίωση των ήδη υψηλής ποιότητας υπηρεσιών του.

Προδιαγραφές που σας... Διασφαλίζουν!

Τα ταπητοκαθαριστήρια του ομίλου μας, διαθέτουν προδιαγραφές που διασφαλίζουν τον σωστό καθαρισμό και φύλαξη των χαλιών σας. Κάθε χαλί, τάπητας, μοκέτα, χειροποίητα κιλίμια, φλοκάτες και άλλα προϊόντα που αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και φύλαξη στον χώρο μας διαθέτουν ασφαλιστική κάλυψη.

Προδιαγραφές Υγιεινής: Α5α/533

Άδεια Εγκατάστασης: Υπουργείο Βιομηχανίας

Άδεια Λειτουργίας: Υπουργείο Βιομηχανίας

Μέλος του Εμπορικού & Βιομ. Επιμελ. Αθηνών

Διαχείριση Ρύπων & Αποβλήτων

Περιβαλλοντολογικοί όροι: Νομαρχία ΥΠΕΧΩΔΕ

Συμβόλαιο ασφάλισης ταπήτων

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Σκεπτικό μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας, την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, στις καλύτερες δυνατές τιμές!
Είμαστε πάντα “δίπλα” στον πελάτη, για οποιοδήποτε θέμα προκύψει, με σκοπό πάντα την καλύτερη και ταχύτερη επίλυση του!
Και τέλος μην ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το τηλεφωνικό μας κέντρο, για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό έχετε, πάντα με φιλική εξυπηρέτηση!